Vliegtickets Canada nodig?

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de vliegtickets naar Canada voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht. Ook in het geval van calamiteiten helpen we je weer op weg – letterlijk.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Family Canada-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

De voordelen als wij je vlucht regelen:
✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket naar Canada zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Canada-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Family Canada, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

 

Vliegtickets Canada

klm canada Laagseizoen vanaf €676,- per persoon,- p.p. Economy Route Amsterdam - Vancouver Calgary - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1016,- per persoon,- p.p. Economy Overstap New York, Minneapolis of Detroit
klm canada Laagseizoen vanaf €744,- per persoon,- p.p. Economy Route Amsterdam - Vancouver Calgary - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €984,- per persoon,- p.p. Economy Overstap geen
Air Transat canada Laagseizoen vanaf €744,- per persoon,- p.p. Economy Route Amsterdam - Vancouver Calgary - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €984,- per persoon,- p.p. Economy Overstap geen
Laagseizoen vanaf €755,- per persoon,- p.p. Economy Route Amsterdam - Vancouver Calgary - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €891,- per persoon,- p.p. Economy Overstap Londen, Frankfurt of Munchen
Laagseizoen vanaf €891,- per persoon,- p.p. Economy Route Düsseldorf - Vancouver
Hoogseizoen vanaf €1197,- per persoon,- p.p. Economy Overstap geen
Continental United Airlines canada Laagseizoen vanaf €818,- per persoon,- p.p. Economy Route geen
Hoogseizoen vanaf €932,- per persoon,- p.p. Economy Overstap Houston of Chicago
Laagseizoen vanaf €854,- per persoon,- p.p. Economy Route Brussel - Vancouver
Hoogseizoen vanaf €1109,- per persoon,- p.p. Economy Overstap Montreal of Frankfurt

Laagseizoen: eind april t/m half juni en september t/m begin oktober
Hoogseizoen: half juni t/m augustus

Kinderkorting

De meeste luchtvaartmaatschappijen die naar Canada vliegen hanteren een kinderkorting voor kinderen van 2 tot en met 11 jaar variërend van 25% tot 33% op het vluchttarief. Voor kinderen tot 2 jaar geldt een korting van 90% op het vluchttarief. De korting is niet geldig op luchthavenbelastingen. Per maatschappij en per tarief type verschilt de korting. Bij het opvragen van een offerte zullen wij het kindertarief vermelden.

Kinderstoel en babybasket

Kinderen van 2 tot en met 11 jaar krijgen een stoel toegewezen door de luchtvaartmaatschappij. Speciale kinderstoelen zijn meestal niet aanwezig. Voor baby’s tot ongeveer 9 maanden/ 10 kilo kunnen wij een babybasket aanvragen. Dit zijn babybedjes in het vliegtuig waar de kinderen in kunnen slapen. Een babybasket kunnen wij  niet garanderen, mochten er veel baby’s aan boord zijn dan ligt de beslissing bij de purser wie de babybasket toegewezen krijgt.

Vertrek vanaf Düsseldorf of Brussel?

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticket informatie Canada).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Canada vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen via Mijn Reisplan, sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Binnenlandse vluchten

Deze zijn vaak voordeliger in combinatie met een internationaal ticket. Hierboven staan al een aantal mogelijkheden. Vraag ons ernaar als je een binnenlandse vlucht in je reisroute wilt.
Vliegen via of naar Amerika
Als je naar Canada reist via de USA (ook als het alleen een tussenstop is en je het vliegtuig onderweg niet verlaat), dan dien je voor vertrek een zogenaamde ‘visa waiver’ in te vullen op de website van ESTA. Het invullen duurt ongeveer een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver kun je geweigerd worden op je vlucht(en). Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is.

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Canada
Terug naar de hoofdpagina van Riksja Family Canada
of
naar het bouwstenen overzicht