Canda camperreis - onderweg

Rondreis 7: Canada camperreis met kinderen

Camperreis met kinderen

Rondreis 7: Canada camperreis met kinderen
 • Overzicht
 • Inclusief
 • Exclusief
Reisschema: zelf te bepalen
Reisduur: vanaf 7 dagen
Reissom: indicatie weekprijs vanaf € 1750,- in juli/augustus
Inclusief: camperhuur, camperuitrusting, campingset (kussen, laken, deken, handdoek) per persoon, verzekeringen, voldoende mijlentoeslag
Exclusief: campingplaatsen, vluchten, benzine, eigen risico $1500 bij vervoerschade, attracties
Vluchten: bij te boeken, vanaf € 900,- p.p.

Een Canada camperreis met kinderen, voor velen het ultieme gevoel van vrijheid. Je hebt je overnachtingsplek altijd bij je en kunt stoppen waar je maar wilt. De beelden van een camper langs een prachtig meer, uitgeklapte picknickset en vrolijk spelende kinderen zie je vast zo voor je. Juist als je met kinderen reist, is het prettig als je zelf boodschappen kunt doen en eten kunt koken. In Canada is het rijden in een camper net zo normaal als rijden in een auto. Door de ruimte op de wegen en parkeerterreinen, is het rijden met een camper goed te doen. De zomer is de meest populaire reisperiode, we adviseren je om de campingplekken van tevoren te reserveren. Natuurlijk wel een plek met firepit. Zo kun je ’s avonds gegarandeerd de dag afsluiten met marshmallows bij het kampvuur.

Camperhuur: op basis van flexrates wordt de huurprijs bepaald (afhankelijk van type camper en huurperiode)
Campingset: keukenuitrusting, pannen, servies, schoonmaakset
Persoonlijke set: lakens, dekens, kussen, handoeken per persoon
Lokale belasting: op de huurprijs van de camper is 13% lokale belasting van toepassing
Mijlentoeslag: op basis van de geplande route maken we een inschatting van de benodigde mijlentoeslag
One way toeslag: verschillende ophaal- en inleverlocatie
Verzekeringen: wettelijke aansprakelijkheid tot $ 1.000.000, voertuigschade/verlies met een eigen risico van $1.500, vergoeding van reiskosten bij mechanisch defect
 • internationale vlucht

  (reserveren van) campingplekken

  benzine

  entree nationale parken

  attracties

  maaltijden

  fooien

Canada camperreis - marshmallowsReisroutes
Natuurlijk is een Canada camperreis goed te combineren met onze Canada bouwstenen.

Ben je er nog niet uit welke regio je wilt ontdekken? We helpen je een beetje. Denk je aan grizzly beren, kraakheldere meren, bossen, bergen, elanden, gletsjerlopen, orka’s en walvissen spotten? Dan is West Canada dé bestemming voor jouw avontuurlijke Canada camperreis.

Je zou bijvoorbeeld kunnen starten met onze Vancouver bouwsteen en daarna de camper ophalen. Wel zo relaxt. Je maakt vervolgens een roadtrip over Vancouver Island, de nationalparken in Banff en Jasper. Daarna de gletsjer op bij Icefield Parkway en door de Rocky mountains. Je sluit je roadtrip van drie weken af door de camper in Calgary  weer in te leveren.

Canada camperreis - herfstkleurenLiever iets meer van de gebaande paden? Kies dan voor een route door Oost Canada. Je reist langs charmante steden als Montreal en Quebec, proeft Engelse en Franse flair in vissersplaatsen aan de kust, walvissen spotten en speuren naar elanden in de uitgestrekte bossen. En niet te missen, het denderende water bij de Niagra Falls.

Je zou kunnen starten met de wereldstad Toronto. Waarna je doorreist naar de Niagra Falls, Alqonquin National Park, Quebec en de vuurtoren kust. Tot slot charmant afsluiten met in Montreal. Vol met indrukken, vlieg je na je Canada camperreis vanuit Montreal terug naar Amsterdam.

 

Canada camperreis - hangmatOnze Canada specialisten
Wij adviseren je graag welke camper het meest geschikt is voor je camperreis door Canada. Dit hangt af van het aantal personen, maar bijvoorbeeld ook van het aantal kilometers dat je wilt afleggen en of je ook in het ‘wild’ gaat kamperen.

Lees meer over de verschillende typen campers beschikbaar voor je Canada camperreis. 

 

Heerlijk dat buitenleven! Onze kids waren dagenlang in de weer met een kano,  hutten bouwen met vriendjes, steentjes kaatsen op het water en fikkie stoken voor broodjes en marshmallows. Niks geen wifi of I-pad.

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen