Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Rondreis Canada met kinderen

   Sneeuwtoppen aan de horizon, kajakken op een bergmeer en ’s avonds marshmallows bij het kampvuur: welkom in West Canada. Wij zorgen ervoor dat je de toeristische hoogtepunten van je reis kunt afwisselen met ongerepte en weinig bezochte plekken. Onze Canada rondreizen zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door onze bouwstenen, korte reisprogramma’s, met elkaar te verbinden. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze Canada specialisten Linda en Marloes helpen je graag verder om je ideale rondreis door Canada samen te stellen.

   Kies je favoriete Canada rondreis
   Iets veranderen? Laat het ons weten.
   Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

   Rondreis 1: Je berenmeren-bergenbossen reis

   Reisschema: Vancouver – Vancouver Island – Whistler – Rocky Mountains
   Reisduur: 19 dagen / 18 nachten
   Reissom: € 1828,- per volwassene
   € 1349,- per kind
   Vluchten: vanaf € 900,- p.p.
   Autohuur: vanaf € 950,- per auto

   Combineer tijdens je familiereis Canada de walvisstaarten en berensnuiten met de stoere Rockies. Volgens ons de leukste route om met je huurauto te rijden als je 3 weken de tijd hebt. Zoef per gondel naar sneeuwtoppen en peddel op een spiegelmeer. Doe daarna de Rockies net even anders: dobber op de bergrivier en wandel naar een theehuisje met blauwe meren zicht. Slaap in houten familielodges en knusse blokhutten.

   Voeg deze rondreis toe aan je Canada reis!

   Rondreis 2: CanadaKids’ choice

   Reisschema: Vancouver – Vancouver Island – fjordenkust - Whistler – Rocky Mountains
   Reisduur: 23 dagen / 22 nachten
   Reissom: € 2339,- per volwassene
   € 1729,- per kind
   Vluchten: vanaf € 900,- p.p.
   Autohuur: vanaf € 1150,- per auto

   Dit is je Canada reis met alles erop en eraan; de meeste afwisseling in activiteiten, slaapplekken, dicht bij de natuur en voldoende rustmomenten. In 3,5 week reis je met de kids vanaf Vancouver dwars door West-Canada. Spot walvissen en beren, relax aan de Sunshine Coast en wandel over sneeuwtoppen. Maak een kanotocht, kampeer in de wildernis (vanaf 8 jaar) en rooster marsmallows boven een kampvuurtje. Je verblijft in sfeervolle familielodges, knusse blokhutten, een koepeltentje en een paardenranch.

   Rondreis 3: West-Canada, net even anders

   Reisschema: Rocky Mountains - Sun Peaks - Whistler - fjordenkust - Vancouver Island - Vancouver
   Reisduur: 23 dagen / 22 nachten
   Reissom: € 2289,- per volwassene
   € 1694,- per kind
   Vluchten: vanaf € 900,- p.p.
   Autohuur: vanaf € 1150,- per auto

   Dit is je eigenwijze Canada reis. In 3,4 week zie je alle highlights van West-Canada maar hier en daar ga je net even buiten de gebaande paden. In ruim drie weken rij je door de Rocky Mountains, stap je op je mountainbike in de bergen, tokkel je tussen de bomen door, kampeer je met je kajak midden tussen de fjorden en spot je orka’s bij Vancouver Island. Op een stoere zodiac ga je op zoek naar beren en je eindigt je reis in de bruisende stad Vancouver.

   Rondreis 4: Langs totempaal en walvisbaai

   Reisschema: Vancouver – Vancouver Island – Whistler – Wells Gray – Okanagan Valley
   Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
   Reissom: € 1784,- per volwassene
   € 1318,- per kind
   Vluchten: vanaf € 900,- p.p.
   Autohuur: vanaf € 950,- per auto

   Canada in een notendop. Tijdens deze gezinsvakantie Canada maak je in 2,5 week kennis met het land van de ruige natuur en wallies. Fiets door de relaxte stad Vancouver, spot walvissen, ga op zoek naar een schat en sluit je reis af aan het strand in één van de meest zonnige streken van West-Canada. Onderweg kayak je tussen de zeehonden en hobbel je met een stoomtrein door de wijnvallei.

   1
   van
   4

   Algemene informatie rondreizen Canada met kinderen:

   Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2 volwassenen + 2 kinderen (2 t/m 11 jaar) reizend in juli en augustus. Andere gezinssamenstellingen en periodes op aanvraag.

   Wat is inbegrepen in onze rondreizen Canada met kinderen?
   – Je overnachtingen zijn soms met ontbijt (bijvoorbeeld in Clearwater), veelal zonder ontbijt (bijvoorbeeld  bij verblijf in een blokhut). Dit staat bij alle dag-tot-dag programma’s apart beschreven in de tabel.
   – Het vervoer zoals beschreven in het dag-tot-dag-programma zoals een transfer vanaf de luchthaven naar je hotel in Vancouver.
   – Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
   – Waar nodig assistentie van onze lokale Canadese agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

   Wat is niet inbegrepen in onze rondreizen Canada? 
   – De vlucht van Nederland naar Canada. Deze kun je apart boeken: zie vliegtickets Canada
   – Optionele excursies.
   – Ferry overtocht van en naar Vancouver Island.

   Rondreis Canada aanpassen?
   Het is mogelijk aanpassingen op je rondreis Canada te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel, een verlenging of een excursie aanvragen op een andere plek. Geef dit even aan als je een vrijblijvend reisvoorstel aanvraagt; we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ook altijd contact opnemen.

   x