Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Menu Menu

  Hier vind je een overzicht van je gekozen bouwstenen

  Info

  Bel ons gerust op

  071 891 01 48

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Rondreis Canada met kinderen

  Sneeuwtoppen aan de horizon, kajakken op een bergmeer en ’s avonds marshmallows bij het kampvuur: welkom in West Canada. Wij zorgen ervoor dat je de toeristische hoogtepunten van je reis kunt afwisselen met ongerepte en weinig bezochte plekken. Onze Canada rondreizen zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door onze bouwstenen, korte reisprogramma’s, met elkaar te verbinden. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze Canada specialisten Linda en Marloes helpen je graag verder om je ideale rondreis door Canada samen te stellen.

  Kies je favoriete Canada rondreis
  Iets veranderen? Laat het ons weten.
  Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

  Je berenmeren-bergenbossen reis

  Reisschema: Vancouver – Vancouver Island – Whistler – Rocky Mountains
  Reisduur: 19 dagen / 18 nachten
  Reissom: € 1654,- per volwassene
  € 1222,- per kind
  Vluchten: vanaf € 900,- p.p.
  Autohuur: vanaf € 950,- per auto

  Combineer tijdens je familiereis Canada de walvisstaarten en berensnuiten met de stoere Rockies. Volgens ons de leukste route om met je huurauto te rijden als je 3 weken de tijd hebt. Zoef per gondel naar sneeuwtoppen en peddel op een spiegelmeer. Doe daarna de Rockies net even anders: dobber op de bergrivier en wandel naar een theehuisje met blauwe meren zicht. Slaap in houten familielodges en knusse blokhutten.

  Voeg deze rondreis toe aan je Canada reis!

  Met je scouts langs totempaal en walvisbaai

  Reisschema: Vancouver – Vancouver Island – Whistler – Wells Gray – Okanagan Valley
  Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
  Reissom: € 1584,- per volwassene
  € 1169,- per kind
  Vluchten: vanaf € 900,- p.p.
  Autohuur: vanaf € 950,- per auto

  Canada in een notendop. Tijdens deze gezinsvakantie Canada maak je in 2,5 week kennis met het land van de ruige natuur en wallies. Fiets door de relaxte stad Vancouver, spot walvissen, ga op zoek naar een schat en sluit je reis af aan het strand in één van de meest zonnige streken van West-Canada. Doordat je je Canada avontuur in Vancouver begint en eindigt heb je een relaxed reistempo, wel zo prettig voor de allerkleinsten. 

  Daarnaast komt je reis zo voordeliger uit. Onderweg kayak je tussen de zeehonden en hobbel je met een stoomtrein door de wijnvallei. Je verblijft in een modern stadshotel en sfeervol bergappartement met zwembad voor de kids. 
  verder lezen

  CanadaKids’ choice

  Reisschema: Vancouver – Vancouver Island – fjordenkust - Whistler – Rocky Mountains
  Reisduur: 23 dagen / 22 nachten
  Reissom: € 2339,- per volwassene
  € 1729,- per kind
  Vluchten: vanaf € 900,- p.p.
  Autohuur: vanaf € 1150,- per auto

  Dit is je Canada reis met alles erop en eraan; de meeste afwisseling in activiteiten, slaapplekken, dicht bij de natuur en voldoende rustmomenten. In 3,5 week reis je met de kids vanaf Vancouver dwars door West-Canada. Spot walvissen en beren, relax aan de Sunshine Coast en wandel over sneeuwtoppen. Maak een kanotocht, kampeer in de wildernis (vanaf 8 jaar) en rooster marsmallows boven een kampvuurtje. Je verblijft in sfeervolle familielodges, knusse blokhutten, een koepeltentje en een paardenranch.

  1
  van
  3

  Algemene informatie rondreizen Canada met kinderen:

  Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2 volwassenen + 2 kinderen (2 t/m 11 jaar) reizend in juli en augustus. Andere gezinssamenstellingen en periodes op aanvraag.

  Wat is inbegrepen in onze rondreizen Canada met kinderen?
  – Je overnachtingen zijn soms met ontbijt (bijvoorbeeld in Clearwater), veelal zonder ontbijt (bijvoorbeeld  bij verblijf in een blokhut). Dit staat bij alle dag-tot-dag programma’s apart beschreven in de tabel.
  – Het vervoer zoals beschreven in het dag-tot-dag-programma zoals een transfer vanaf de luchthaven naar je hotel in Vancouver.
  – Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
  – Waar nodig assistentie van onze lokale Canadese agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

  Wat is niet inbegrepen in onze rondreizen Canada? 
  – De vlucht van Nederland naar Canada. Deze kun je apart boeken: zie vliegtickets Canada
  – Optionele excursies.
  – Ferry overtocht van en naar Vancouver Island.

  Rondreis Canada aanpassen?
  Het is mogelijk aanpassingen op je rondreis Canada te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel, een verlenging of een excursie aanvragen op een andere plek. Geef dit even aan als je een vrijblijvend reisvoorstel aanvraagt; we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ook altijd contact opnemen.

  x