Rondreis Canada met kinderen

Sneeuwtoppen aan de horizon, kajakken op een bergmeer en ’s avonds marshmallows roosteren boven een kampvuur: welkom in West-Canada. Wij zorgen ervoor dat je de toeristische hoogtepunten van je reis kunt afwisselen met ongerepte en minder bezochte plekken. Onze Canada-rondreizen zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door onze bouwstenen, korte reisprogramma’s, met elkaar te verbinden. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij, Canada-kenners Linda en Marloes, helpen je graag verder om je ideale rondreis door Canada samen te stellen.

Canada is een bestemming die al vroeg volgeboekt raakt. Wacht dus niet te lang met het plannen van je rondreis naar Canada met kinderen.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Canada rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1: Je berenmeren-bergenbossen reis

Reisschema: Vancouver – Vancouver Island – Whistler – Rocky Mountains
Reisduur: 19 dagen / 18 nachten
Reissom: € 2205,- per volwassene
€ 1630,- per kind
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.
Autohuur: vanaf € 950,- per auto

Combineer tijdens je familiereis Canada de walvisstaarten en berensnuiten met de stoere Rockies. Zoef per gondel naar sneeuwtoppen en peddel op een spiegelmeer. Doe daarna de Rockies net even anders: dobber op een vlot over de bergrivier en wandel naar wauw zo blauwe meren. Slaap in houten familielodges en knusse blokhutten.

Voeg deze rondreis toe aan je Canada reisplan!

Rondreis 2: Avontuurlijk Canada

Reisschema: Calgary - Banff NP - Kananaskis - Jasper - Revelstoke - Okanagan vallei - Lytton - Vancouver
Reisduur: 20 dagen / 19 nachten
Reissom: € 2326,- p.p.
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.
Autohuur: vanaf € 1090,- per auto

Een rondreis vol actie en avontuur, speciaal voor gezinnen met oudere kinderen. Maak een helikoptervlucht over de Rockies, leer overleven in het bos en beklim een gletsjer. Verder ga je kanoën, wildkamperen, wijnproeven bij een biologische boer, slapen in een tipi tent, raften door een bergkloof en orka’s spotten op zee.

Rondreis 3: CanadaKids’ choice

Reisschema: Vancouver – Vancouver Island – fjordenkust - Whistler – Rocky Mountains
Reisduur: 23 dagen / 22 nachten
Reissom: € 2825,- per volwassene
€ 2085,- per kind
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.
Autohuur: vanaf € 1150,- per auto

Dit is je Canada reis met alles erop en eraan. In 3,5 week reis je met de kids vanaf Vancouver dwars door West-Canada. Spot walvissen, orka’s en beren, relax aan de Sunshine Coast en wandel over sneeuwtoppen. Maak een kanotocht, kampeer in de wildernis (vanaf 8 jaar) en rooster marsmallows boven een kampvuurtje. Je verblijft in sfeervolle familielodges, knusse blokhutten en een koepeltentje.

Rondreis 4: West-Canada, net even anders

Reisschema: Rocky Mountains - Sun Peaks - Whistler - fjordenkust - Vancouver Island - Vancouver
Reisduur: 23 dagen / 22 nachten
Reissom: € 2770,- per volwassene
€ 2045,- per kind
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.
Autohuur: vanaf € 1150,- per auto

Dit is je eigenwijze Canada reis. In 3 weken zie je alle highlights van West-Canada maar hier en daar ga je net even buiten de gebaande paden. In ruim drie weken rij je door de Rocky Mountains, stap je op een sup board in de bergen, tokkel je tussen de bomen door, kampeer je met je kajak midden tussen de fjorden en spot je orka’s bij Vancouver Island. Op een stoere zodiac ga je op zoek naar beren en je eindigt je reis in de bruisende stad Vancouver.

Rondreis 5: Langs totempaal en walvisbaai

Reisschema: Vancouver – Vancouver Island – Whistler – Wells Gray – Okanagan Valley
Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
Reissom: € 1875,- per volwassene
€ 1385,- per kind
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.
Autohuur: vanaf € 950,- per auto

Canada in een notendop. Tijdens deze gezinsvakantie Canada maak je in 2,5 week kennis met het land van de ruige natuur en wallies. Fiets door de relaxte stad Vancouver, spot walvissen, ga op zoek naar een schat en sluit je reis af aan het strand in één van de meest zonnige streken van West-Canada. Onderweg kayak je tussen de zeehonden en hobbel je met een stoomtrein door de wijnvallei.

1
van
5

Algemene informatie rondreizen Canada met kinderen:

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op twee volwassenen + twee kinderen (twee t/m elf jaar) reizend in juli en augustus. Andere gezinssamenstellingen en periodes op aanvraag.

Wat is inbegrepen in onze rondreizen Canada met kinderen?
– Je overnachtingen zijn soms met ontbijt (bijvoorbeeld in Clearwater), maar veelal zonder ontbijt (bijvoorbeeld bij verblijf in een blokhut). Dit staat bij alle dag-tot-dagprogramma’s apart beschreven in de tabel.
– Het vervoer zoals beschreven in het dag-tot-dagprogramma, zoals een transfer vanaf de luchthaven naar je hotel in Vancouver.
– Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
– Waar nodig assistentie van onze lokale Canadese agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

Wat is niet inbegrepen in onze rondreizen Canada? 
– De vlucht van Nederland naar Canada. Deze kun je apart boeken: zie vliegtickets Canada.
– Optionele excursies.
– Ferry-overtocht van en naar Vancouver Island.

Rondreis Canada aanpassen?
Het is mogelijk aanpassingen op je rondreis Canada te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel, een verlenging of een excursie aanvragen op een andere plek. Geef dit even aan als je een vrijblijvend reisvoorstel aanvraagt; we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ook altijd contact opnemen.

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen