Neem contact op met Riksja Family Canada

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je reis met je gezin door Canada? Heb je speciale wensen? Of heb je gewoon een andere vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar info@canadakids.nl.

Wanneer je hier ook je telefoonnummer vermeldt, kan onze reisspecialist persoonlijk jouw wensen en vragen met je doornemen.Via het aanvraagformulier kun je met onze bouwstenen je eigen rondreis door Canada met kinderen samenstellen. Daarnaast hebben we alvast een paar rondreizen met kinderen ter inspiratie samengesteld. Deze kun je vrijblijvend aanvragen via het aanvraagformulier.

Riksja Reisevent
Op zondag 10 november organiseren we voor het vijfde jaar op rij ons Riksja Reisevent in De Fabrique in Utrecht! Wacht niet te lang met aanmelden en bestel je gratis tickets voor hét Riksja Reisevent 2019.

Reis aanvragen:

Als je een reis wilt aanvragen, kun je de gewenste bouwstenen of rondreis aanmaken in Mijn reisplan.

Nieuwsbrief:

Wil je op de hoogte blijven van onze reisnieuwtjes, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

In geval van nood

Bij calamiteiten?
Gelukkig komt het zelden voor dat onze reizigers in een noodsituatie komen, maar het is wel belangrijk om te weten wat je dan moet doen.
Mocht je tijdens je reis te maken krijgen met een calamiteit, neem dan contact op met de alarmcentrale van je eigen verzekeringsmaatschappij. Zij kunnen je dan gelijk assistentie bieden die gedekt worden door je verzekering. Heb je je reisverzekering via ons geregeld, dan loopt je reisverzekering via Unigarant en bel je het ANWB-Alarmcentrale nummer, vanuit het buitenland te bereiken op telefoonnummer: +31-70 314 14 14 (vanuit Nederland; 088 – 269 28 88).

In het geval van een calamiteit van grotere omvang (bijvoorbeeld een natuurramp) kun je bellen met met SOS International op nummer +31 – 20-651 51 51 voor directe hulpverlening.

Vragen ter plekke?
Heb je tijdens je reis vragen of hulp nodig, maar het is niet echt een calamiteit? Je kunt bijvoorbeeld de chauffeur van je transfer niet vinden in de aankomsthal of je weet niet wanneer je opgehaald wordt van je hotel? Geen nood, onze lokale partner is 24 uur bereikbaar. De contactgegevens vind je in je boekingsbescheiden die je van ons ontvangen hebt. In veel gevallen werkt dit directe contact beter, omdat de lijntjes korter zijn en wij geen tussenschakel in het contact zijn. Mocht het zo zijn dat je wel onze hulp nodig hebt? Dan zijn wij bereikbaar onder kantoorruren op het nummer 071 – 891 01 48. Riksja Family Canada is onderdeel van Riksja Travel. Wanneer je ons buiten kantoortijden dringend nodig hebt, kun je bellen naar het noodnummer van Riksja Travel: 06-346 573 45 (vanuit het buitenland: +31 6 346 573 45).

Kantooradres:

Riksja Family Canada
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
Tel.: 071 – 891 0 1 48

KvK- en BTW nummer:

KvK- en BTW-nummer: We zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Leiden, KvK nummer: 27345112. Bij de belastingdienst zijn we geregistreerd als ondernemer voor de omzetbelasting, BTW-nummer: NL820824227B01.

Je kunt ons natuurlijk ook mailen:

info@canadakids.nl

Liever bellen?

Onze Canada-specialisten Linda, Marloes en Daphne staan voor je klaar.

Maandag – vrijdag van 09:00-17:30 uur
Zaterdag van 10:00-17:00 uur

Op zaterdag zijn een beperkt aantal reisspecialisten aanwezig.