Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Over CanadaKids

   CanadaKids is onderdeel van RiksjaKids, een kindvriendelijke reisorganisatie van en voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste met onze kinderen de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

   Door middel van onze bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

   Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

   Canada specialist - linda ter horstLinda ter Horst

   Reisspecialist CanadaKids

   Sinds 2008 werk ik met veel plezier bij Riksja Travel. De manier van reizen die ik verkoop is ook de manier waarop ik zelf het liefste reis. Individueel, slapen in kleinschalige en sfeervolle accommodaties en met verrassende activiteiten tussendoor. Zo kan ik mijn eigen plan trekken maar heb ik wel de rust dat de overnachtingen en het vervoer goed geregeld zijn.

   Ik ben al op heel veel plekjes op de wereld geweest maar vond het toch best spannend toen ik in 2014 voor het eerst een verre reis met mijn man en dochtertje van toen 11 maanden ging maken. Canada is dan een eerste gemakkelijke bestemming en ik ben tot de conclusie gekomen dat ook verre reizen met kinderen ontzettend leuk is. De Rocky Mountains waren het hoogtepunt van mijn reis. Met de bouwsteen Wauw. Zo blauw, stonden we bij de surrealistisch blauwe meren, onvergetelijk! Inmiddels heb ik naast mijn dochter van 3 ook een tweeling van 1 jaar en kan niet wachten hun ook de wereld te laten zien.

   marloes_canada_300x225Marloes Lukaart

   Reisspecialist CanadaKids

   Er is zoveel moois te ontdekken op de wereld! Reizen geeft mij de mogelijkheid om prachtige natuur te zien, andere culturen te beleven en interessante mensen te ontmoeten. Samen met mijn man en 2 zoontjes heb ik al veel mooie reizen gemaakt. En ik vind het heerlijk om mensen te inspireren ook mooie reizen te maken en hun kinderen de wereld te laten ontdekken.

   Canada is één van mijn favoriete landen: ruige natuur, meren, bergen, besneeuwde toppen…tussendoor een meertje of zwembad om te zwemmen en bij te komen van de hikes die we maken. Het land is makkelijk te bereizen door de westerse cultuur en de Engelse taal. Tijdens de (soms wat langere) afstanden geniet je van het landschap. Komende zomer ga ik terug naar Canada omdat ik er nog meer van wil zien en deze omgeving verveelt nooit!

   Canada specialist - partner ter plaatse Onze partner ter plaatse

   In Canada werken wij met een partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

   Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Canada reis, in goede handen bent.

   stempel riksjaWij zijn Riksja Kids en onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, inmiddels ook dichtbij, die je hieronder ziet.

   Wil je meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Kids en Riksja Travel.