Reisspecialisten Riksja Family CanadaOver Riksja Family Canada

Riksja Family Canada is onderdeel van Riksja Family, een kindvriendelijke reisorganisatie van en voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste met onze kinderen de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Door middel van onze bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Canada specialist - linda ter horstLinda ter Horst

Reisspecialist Riksja Family Canada

Sinds 2008 werk ik met veel plezier bij Riksja Travel. De manier van reizen die ik verkoop is ook de manier waarop ik zelf het liefste reis. Individueel, slapen in kleinschalige en sfeervolle accommodaties en met verrassende activiteiten tussendoor. Zo kan ik mijn eigen plan trekken maar heb ik wel de rust dat de overnachtingen en het vervoer goed geregeld zijn.

Ik ben al op heel veel plekjes op de wereld geweest maar vond het toch best spannend toen ik in 2014 voor het eerst een verre reis met mijn man en dochtertje van toen 11 maanden ging maken. Canada is dan een eerste gemakkelijke bestemming en ik ben tot de conclusie gekomen dat ook verre reizen met kinderen ontzettend leuk is. De Rocky Mountains waren het hoogtepunt van mijn reis. Met de bouwsteen Wauw. Zo blauw, stonden we bij de surrealistisch blauwe meren, onvergetelijk! Inmiddels heb ik naast mijn dochter van 5 ook een tweeling van 3 jaar en zijn we onlangs met zijn allen naar Zuid-Afrika geweest. Ook dat was fantastisch en ik inspireer andere gezinnen graag om samen meer van de wereld te zien.

Marloes in CanadaMarloes Lukaart

Reisspecialist Riksja Family Canada

Er is zoveel moois te ontdekken op de wereld! Reizen geeft mij de mogelijkheid om prachtige natuur te zien, andere culturen te beleven en interessante mensen te ontmoeten. Samen met mijn man en 2 zoontjes heb ik al veel mooie reizen gemaakt. En ik vind het heerlijk om mensen te inspireren ook mooie reizen te maken en hun kinderen de wereld te laten ontdekken. Canada is één van mijn favoriete landen: ruige natuur, meren, bergen, besneeuwde toppen…tussendoor een meertje of zwembad om te zwemmen en bij te komen van de hikes die we maken. Het land is makkelijk te bereizen door de westerse cultuur en de Engelse taal. Tijdens de (soms wat langere) afstanden geniet je van het landschap. Afgelopen zomer ben ik weer geweest en het verveelt  nooit!

Daphne Duindam

Reisspecialist Riksja Family Canada

Reizen is mijn allergrootste hobby. Daarom was het voor mij een logische keuze om aan de slag te gaan in de reisbranche. Na verschillende werkgevers heb ik nu mijn plek gevonden bij Riksja Family. Omdat we bij Riksja reizen aanbieden op dezelfde manier zoals ik dat zelf ook graag doe, met veel vrijheid, op bijzondere plekjes en met respect voor de natuur.

Alleen en samen met mijn man heb ik al heel veel van de wereld mogen zien. Inmiddels ben ik een trotse moeder van 2 kinderen van 5 en 2 jaar oud. Gestopt met reizen zijn we niet, we nemen ze graag mee en passen ons reistempo aan. Het is geweldig om de kinderen mee te nemen en ze de wereld te laten zien. Vorig jaar hebben we een roadtrip door het westen van de USA gemaakt en ook Canada komt binnenkort aan de beurt. De kinderen genieten echt van de hele dag buiten zijn in de natuur en klimmen en klauteren tijdens een hike door een prachtig bos. Uiteraard is het ook belangrijk dat ze weten dat er na een (soms lange) rit in de auto iets leuks op ze wacht, lekker spetteren en zwemmen in een zwembad of meertje of een gave speeltuin.

 

Onze partner ter plaatse

In Canada werken wij met een partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Canada reis, in goede handen bent.

 

Bouw je reis met Riksja Travel

Riksja Family is onderdeel van Riksja Travel. Bij Riksja bouw je jouw eigen reis naar het hart van de bestemming. Onze reisexperts helpen je met de planning en route, zodat jij het maximale uit jouw reis haalt. Voor reizigers, door reizigers. Riksja Travel staat voor individuele reizen met hart voor de wereld. Zo worden alle reizen die bij ons geboekt worden 100% CO2 gecompenseerd en draag je positief bij aan de lokale economie door de slaapplekken en activiteiten die we voor je inplannen. Lees meer over ons op de website van Riksja Travel.