Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Menu Menu

  Hier vind je een overzicht van je gekozen bouwstenen

  Info

  Bel ons gerust op

  071 891 01 48

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Canada reizen met kinderen

  Spot beren in de bergen, ga kanoën over een gletsjermeer en rooster marshmallows boven een kampvuur. Bouwstenen zijn korte individuele Canada reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Canada reis met je kinderen samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Canada rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze Canada specialisten Linda en Marloes weten wat het is om met kinderen op reis te gaan en helpen je graag verder.

  Kies je favoriete Canada bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

  Vancouver: een relaxt begin

  Reisschema: Vancouver
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 179,- per volwassene
  € 134,- per kind

  Begin je Canada reis met je kinderen op een ontspannen manier in Vancouver, een goede uitvalsbasis voor de rest van de reis. Na de lange vlucht regelen wij de transfer naar het hotel, dat scheelt autohuur perikelen bij aankomst. Overnacht downtown in een familiekamer in een modern stadshotel met zwembad. Fiets vervolgens door het stadspark met totempalen met de skyline op de achtergrond.

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Canada reis!

  Berenboot door walvisbaai

  Reisschema: Vancouver Island
  Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
  Reissom: € 528,- per volwassene
  € 389,- per kind

  Dit is je wild spot bouwsteen op Vancouver Island: walvisstaarten op zee, beren aan de fjordenoever en kans op de ultieme beleving om orka’s te zien. Het is eigenlijk heel erg duur, maar wel een National Geografic beleving op één plek. Overnacht in je knusse kusthuis tussen mossige bomen en sta in een paar stappen op het strand… Geschikt voor alle leeftijden.

  Ongerepte fjordenkust

  Reisschema: Sunshine Coast
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 178,- per volwassene
  € 134,- per kind

  Met zonovergoten dagen, fijne stranden, rustig zeewater en knusse vissersplaatsjes kregen wij bij de Sunshine Coast het echte vakantiegevoel. Peddel ontspannen met je kajak langs groene baaien en speur naar zeesterren met je snorkel. Je slaapt in een hotel aan zee.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Ongerepte fjordenkust
  Houten palen chalet aan de fjordenkust
  Alternatieve bouwsteen: verblijf motel met zeezicht
  x

  Kajak expeditie in fjordenland

  Reisschema: Sunshine Coast
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 412,- per volwassene
  € 304,- per kind (t/m 10 jaar)

  Dit is de avontuurlijke variant van de bouwsteen ‘Ongerepte Fjordenkust’. Kajak langs de ongerepte Sunshine Coast en overnacht in een koepeltent tussen de fjorden. Terwijl je je tent op zet sprokkelt de gids hout voor het kampvuur. Bij schemering laten de zeehonden zich regelmatig zien en leren de kinderen alles over het ‘marine life’.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Kajak expeditie in fjordenland
  Alternatieve bouwsteen: verblijf motel met zeezicht
  x

  Fluitend naar de top

  Reisschema: Whistler
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 144,- per volwassene
  € 108,- per kind

  Op weg van de kust naar de Rocky Mountains kom je de eerste echt hoge sneeuwbergen van je Canada reis tegen in Whistler, British Columbia. Trek wandelschoenen aan en druk je neus tegen het raam van de gondel omhoog naar het dak van Canada. Wandel in het decor van de Sound of music tussen berggeiten met uitzicht op 3000m hoge toppers. Overnacht in een skichalet hotel met zwembad midden in de gezelligheid van dit Olympische wintersportdorp.

  Tsjoeken door de wijnvallei

  Reisschema: Okanagan vallei
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 316,- per volwassene
  € 234,- per kind

  In het zuiden van British Columbia ligt een vruchtbare wijnvallei met de meeste zonuren van West-Columbia, de Okanagan Valley. In de vallei liggen meren met lichtgele zandstranden. Ga terug in de tijd met de stoomtrein die door de vallei tsjoekt, wandel tussen de druivenranken en relax op het strand of bij je zwembad. Sluit je reis af in Okanagan Valley of verblijf hier halverwege je reis, zodat je uitgerust de Rocky Mountains in gaat.

  Little ranch op de prairie

  Reisschema: Cariboo Mountains
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 384,- per volwassene
  € 284,- per kind

  Welkom op de gastvrije paardenranch op de Canadese prairie, die wij vonden aan het einde van een 45km gravelweg. Stijg in de beugels en sjok te paard door cattle drive country. Rooster marshmallows boven het kampvuur, eet een sappige steak in de saloon en slaap met je kinderen in een comfortabele oude hooischuur. Hier zit je op het Canadese platteland!

  Actief tussendoortje

  Reisschema: Sun Peaks
  Reisduur: 3 dagen
  Reissom: € 119,- per volwassene
  € 89,- per kind

  Sun Peaks is het kleine broertje van Whistler, een klein bergdorpje met een knus karakter. In de zomer wandel je hier door een zee van alpine bloemen. Dit is dé plek voor stoere outdoor activiteiten. Verken de omgeving per mountainbike of ‘loop over water’ met de rage van het moment, suppen op een Canadees meer.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Actief tussendoortje
  Alternatieve bouwsteen: met suppen
  Alternatieve bouwsteen: downhill mountain biken
  Alternatief verblijf: luxe appartement
  x

  Waterval en merenpret

  Reisschema: Wells Gray natuurpark
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 244,- per volwassene
  € 179,- per kind

  Dit is je relaxte tussendoortje tijdens je Canada reis. Kano op een meer omringd met naaldbomen, lees een goed boek op je eigen veranda en bezoek natuurpark Wells Gray. Juist in dit park met kletterende watervallen en grote kans op wildlife kregen wij het gevoel van de Rockies maar dan zonder toeristen. Slaap in een comfortabele cabin op een kindvriendelijk resort midden in de natuur.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Waterval en merenpret
  Alternatief verblijf Clearwater
  x

  Into the wild

  Reisschema: Wells Gray natuurpark
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 412,- per volwassene
  € 304,- per kind

  ‘Into the wild’ is een avontuurlijke uitbreiding op ‘Waterval en merenpret’. Kampeer in de Canadese wildernis op een onbewoond naaldboomeiland waar je alleen per kano kunt komen. Puur in de natuur, zelf gevangen zalm grillen en slapen met de kids in een koepeltentje onder de sterren. Voor ons het ultieme natuur avontuur met kinderen in Canada.

  Dé Rocky experience

  Reisschema: Jasper National Park Rocky Mountains
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 338,- per volwassene
  € 249,- per kind

  Beleef de Rocky Mountains met de kids compleet én stoer; zak de bergrivier af op een vlot, tel wapiti herten in je voortuin en sta op het oeroude gletserijs op Canada’s mooiste route, de Icefields Parkway. ’s Avonds slaap je in een knusse blokhut met luie stoelen aan de rivier. Dit is het Canada zoals wij in gedachten hadden…

  Wauw. Zo blauw

  Reisschema: Banff National Park Rocky Mountains
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 254,- per volwassene
  € 188,- per kind

  Maak je eigen Canada ansichtkaart foto als afsluiter van je Canada reis met de kinderen. Knalblauwe meren, donkergroene naaldbossen en ruige sneeuwbergen tekenen de horizon. Je bent in Banff National Park, Canada’s populairste nationale park in de zuidelijke Rockies.

  1
  van
  12

  Aanvullende informatie

  Heb je moeite met het plannen van je reis door Canada, kijk dan op onze Hoe reis je in Canada pagina. Onze ervaren reisspecialisten Linda en Marloes zullen een logische route maken van je gekozen bouwstenen en waar nodig tussenliggende hotels en vervoer inplannen.

  De prijzen zoals vermeld zijn per persoon mits je minimaal voor twee volwassenen en 2 kinderen boekt. Voor kinderen vanaf 12 jaar gelden dezelfde prijzen als voor volwassenen. Voor andere gezinssamenstellingen zijn de prijzen op aanvraag. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op reizen in de zomervakantie en kunnen afwijken tijdens de kerstperiode, meivakantie en tijdens Canadese feestdagen/vakanties.

  Wij kunnen altijd de huurauto voor je regelen. We bieden ook combinaties van bouwstenen aan; daarbij hebben we al keuzes gemaakt uit alle bouwstenen en logische combinaties gemaakt, deze noemen we individuele Canada rondreizen.

  x