overnachten canada met kinderenOvernachten met kinderen in Canada

Op je Canada reis met Riksja Family Canada slaap je zoveel mogelijk in sfeervolle kleinschalige familieaccommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Wij hebben gezocht naar comfortabele accommodaties met een zwemmogelijkheid. De meeste Canadese accommodaties hebben familiekamers en cabins, dus geen losse hotelkamers waarbij de kinderen alleen slapen. Vijwel alle accommodaties beschikken over een kitchenette, 1 of 2 slaapkamers en een woonkamer met een comfortabele slaapbank. Slaapkamers beschikken over 1 of 2 persoonsbedden. Houd er rekening mee dat de kinderen hierdoor tijdens de Canada reis vaak een bed delen. Bij een familie met 2 kinderen regelen wij een familiekamer met 1 of 2 slaapkamers zodat je voldoende ruimte hebt en de kinderen in een aparte kamer kunt laten overnachten. Reis je door Canada met 2 volwassenen en een baby dan regelen we een 2-persoonskamer/cabin waar een babybedje bijgezet kan worden. Kinder- en babybedjes zijn op aanvraag.

Familiekamers/cabins hebben een volledig ingerichte keuken waarbij peper en zout, afwasmiddel, thee/koffie, suiker en keukendoeken aanwezig zijn. Ontbijt is niet inbegrepen in de reizen, wel is er op de meeste plekken een restaurant. Doe zelf boodschappen voor het ontbijt en eventueel lunch en diner. Geniet van het Canadeese buitenleven met een echte barbeque.

Hieronder vind je een impressie van de categorieën accommodaties die wij in onze reizen hebben opgenomen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Typisch Riksja Family Canada

Schone, sfeervolle en goed verzorgde accommodatie op een goede locatie. De meeste overnachtingen van Riksja Family Canada vallen in deze groep. Ze variëren van een gekleurd kusthuisje tijdens de bouwsteen ‘Berenboot door walvisbaai’ tot sfeervol bergchalet tijdens ‘Fluitend naar de top’ bouwsteen en een blokhut in het bos midden in Jasper Nationaal park tijdens ‘Dé Rocky experience’.

kids overnachten acco canadawandelvakantie jasper canadakids ucluelet acco canadakids ucluelet acco canadawhistler canada accowwl acco canadajasper canada accojasper acco keuken canada

Special stay

Bij sommige bouwstenen hebben we bijzondere accommodaties gevonden, die qua ligging helemaal super is. Niet super luxe, maar wel gezellige accommodatie gericht op reizigers met kinderen waar je bijvoorbeeld tijdens ‘Je Kajakmoment’ overnacht. Er is vaak een zwembad of zwemmogelijkheid, speeltuin, spelletje en dvd huur aanwezig, zoals tijdens bouwsteen ‘Wauw. Zo blauw’. Niet massaal, maar sfeervol én op kinderen gericht.

overnachten acco huisje canadakids clearwater acco canadakids banff acco canadabanff pool canadacanada huisje

Beleef het basic

Overnachting met beperkte faciliteiten. Van deze vorm van accommodatie maak je gebruik tijdens de bouwsteen ‘Into the wild’, kamperen in Wells Gray, waarbij je slaapt in een tentje. Een basic maar bijzondere Canada ervaring.

Simpel, maar redelijk comfortabel. Zo slaap je tijdens de bouwsteen ‘Little ranch op de prairie’ in een verbouwde hooischuur. Het ligt afgelegen op het platteland maar wel op een echte paardenranch. De kamers zijn eenvoudig ingericht met een leuke cowboysfeer.

kamperen canada tipicanada kamperenkampeertent canadacanada tipi2canada hotels