Camperreis Canada tips

Canada met de camper - natuurBen je er nog niet helemaal uit of een reis per camper echt iets voor jullie gezin is? Je kunt je wel een voorstelling maken… lekker wakker worden van fluitende vogels en een kop koffie met uitzicht op de bergen. Je kinderen rommelen wat aan met stokken en water of kijken naar de eekhoorntjes in de bomen. So far so good…

Natuurlijk hoort buiten eten en een kampvuur (met marshmallows) bij het reizen met een camper er ook zeker bij. Om het tot een succes te maken, zijn er wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Dus we delen graag onze voors- en tegens om de keuze wellicht wat makkelijker te maken.

Camperreis Canada - familieHappy camping

Comfort please

Ook weten we waar je vooraf misschien geen rekening mee houdt. Dit kunnen de minder leuke kanten van een camperreis zijn, dus denk ook na over het volgende:

Wil je een reisvoorstel aanvragen met camperhuur, dan kun je dat aangeven in Mijn reisplan. Mocht je nog vragen hebben over een camper in Canada, of heb je specifieke wensen, neem dan gerust even contact met ons op.