Camperreis Canada met kinderen

Canada met de camper - Rockies

Canada en campers; een gouden combinatie! De mooie landschappen en natuur nodigen uit om er volop van te genieten. Een camperreis met je kinderen door Canada is een avontuur om niet te snel te vergeten. Met een camper heb je je ‘huis’ altijd bij je. Juist als je met kinderen reist, is het prettig als je zelf boodschappen kunt doen en eten koken. De plek waar jullie overnachten, kies je zelf en je kunt overal onderweg stoppen om te rusten of te eten. Zeker weten dat jouw kinderen ook genieten van de natuur en de vrijheid. In Canada is het rijden in een camper net zo normaal als rijden in een auto. Door de ruimte die je overal in Canada vindt, zoals op de wegen en parkeerterreinen, is het rijden met een camper goed te doen.

 

Camperreis Canada - Yoho NPWij adviseren je graag welke camper het best geschikt is. Dit hangt af van het aantal personen, maar bijvoorbeeld ook van het aantal kilometers dat je wilt afleggen en of je ook in de natuur gaat kamperen. Je bepaalt zelf je reisroute en overnachtingsplekken, eventueel met tips van onze reisspecialist. Ook kun je onze Canada bouwstenen opnemen in je eigen reisroute.

Om een goede afweging te maken of een camperreis voor jouw gezin geschikt is, hebben we de een aantal tips op een rijtje gezet. Of wil je al meer weten over hoe je met een camper op pad gaat en waar je leuke campings kunt vinden? Lees dan onze praktische informatie voor je camperreis Canada

Campertypes
Onderstaande campertypes zijn beschikbaar in Canada. We hebben ervoor gekozen om de meest voorkomende bijkomende kosten in de prijs op te nemen, zodat je ter plekke in principe niet hoeft bij te betalen. De tarieven zijn zogenaamde flexrates. Iedere zondag wordt gekeken naar beschikbaarheid per verhuurlocatie en de huurprijzen worden daarop aangepast. Hoe eerder geboekt, hoe groter het aanbod en hoe lager de prijzen.

Overzicht campertypes

C19

Compacte camper

lengte: 6.15 m
breedte: 2.30 m
hoogslaper: 1.52 x 2.13 m
kinderbed: 0.94 x 1.83 m

Prijs per dag:
Indicatie weekprijs €1650,- in juli/augustus
Comfortabel geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind

C25

Standaard camper

lengte: 7.60 m
breedte: 2.50 m
vast bed: 1.37 x 2.03 m
hoogslaper: 1.45 x 2.44 m
kinderbed: 0.97 x 1.78 m

Prijs per dag:
Indicatie weekprijs €1800,- in juli/augustus
Comfortabel geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen

C30

Familie camper

lengte: 9.10 m
breedte: 2.50 m
vast bed: 1.52 x 1.88 m
hoogslaper: 1.45 x 2.44 m
kinderbed: 1.06 x 1.72 m
sofa kinderbed: 0.97 x 1.73 m

Prijs per dag:
Indicatie weekprijs €2150,- in juli/augustus
Comfortabel geschikt voor 2 volwassenen en 4 kinderen

Bekijk de Algemene Voorwaarden Camperhuur Canada 2019  die gelden voor het huren van een camper.

Wil je een reisvoorstel aanvragen met camperhuur, dan kun je dat aangeven in Mijn reisplan. Mocht je nog vragen hebben over een camper in Canada, of heb je specifieke wensen, neem dan gerust even contact met ons op.