Kampeerreis Canada zelf samenstellen

Avontuurlijk Canada

  • Canada kampeerreis op maat

In Europa gaan de meeste gezinnen het liefst kamperen. Maar wat als je dat ook leuk lijkt tijdens een verre reis? Hoe kom je aan de kampeerspullen en moet je dan niet heel veel spullen vanuit huis meenemen? Met onze Canada familiereizen kun je (een gedeelte van je reis) kamperen. Wij regelen de kampeerspullen, jij de campings. Zo heb je het gemak dat je geen spullen hoeft mee te sjouwen maar wel avontuurlijk op reis kunt gaan. Zie je het niet zitten om drie weken lang in een koepeltentje te slapen? Dat hoeft ook helemaal niet. Combineer een aantal dagen slapen in een tent met het comfort van blokhutten en hotels. Een slimme keuze voor de portemonnee maar natuurlijk ook leuk voor de afwisseling.

Wil je kamperen combineren met een verblijf in huisjes en hotels? Met onze bouwstenen kun je een reisroute samenstellen die geheel naar je eigen wensen is. Hierbij hoef je niet te letten op de handigste reisroute: kies plekken en activiteiten die jij tijdens je vakantie graag zou willen meemaken en wij puzzelen de reis voor je aan elkaar.

Een andere optie is om ons te bellen of te mailen met je reiswensen: wij bespreken graag met jou hoe jouw ideale vakantie eruitziet. Wil je een actieve reis, of juist iets meer ontspanning? Wil je steden verkennen of juist de natuur in, of misschien wel een combinatie van beide? Het kan allemaal. Aan de hand van jullie reiswensen kunnen wij een reis samenstellen die toegespitst is op jullie voorkeuren.

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan